Menü

A repülőjegyről történő számlakiállítás

A repülőjegyről történő számlakiállítás

Az ÁFÁ-s számlát legkésőbb a vásárlást követő hónap 15. napjáig állítjuk ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? Például: ha június bármely napján jegyet veszünk, akkor a számlát július15-ig kapjuk meg erről. Mindez független attól, hogy a jegyet június 1-én vagy 30-án vettük-e meg. Természetesen a számla kiállításának ideje ennél hamarabb is megtörténhet.

A járat foglalása vagy más online tevékenység végzése közben be kell jelölni az ÁFÁ-s számlára való igényünket vagy ki kell töltenünk minden, a számla kitöltéséhez feltétlenül szükséges adatot.

Telefonos foglalás esetén értesíteni kell az ügyfélszolgálatot számlaigényünkről és meg kell adnunk minden adatot, amely feltétlenül szükséges a számla kiállításához.

Nem kapott számlát?

Amennyiben annak ellenére, hogy bejelölte, hogy igényt tart számlára, de nem kapott e-mailt a dokumentummal, akkor küldjön üzenetet az ​info@esky.hu e-mail-címre.

 

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később