A repülőjegyről történő számlakiállítás

A repülőjegyről történő számlakiállítás

Az ÁFÁ-s számlát legkésőbb a vásárlást követő hónap 15. napjáig állítjuk ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? Például: ha június bármely napján jegyet veszünk, akkor a számlát júluis 15-ig kapjuk meg erről. Mindez független attól, hogy a jegyet június 1-én vagy 30-án vettük-e meg. Természetesen a számla kiállításának ideje ennél hamarabb is megtörténhet.

A járat foglalása vagy más online tevékenység végzése közben be kell jelölni az ÁFÁ-s számlára való igényünket vagy ki kell töltenünk minden, a számla kitöltéséhez feltétlenül szükséges adatot.

Telefonos foglalás esetén értesíteni kell az ügyfélszolgálatost számlaigényünkről és meg kell adnunk minden adatot, amely feltétlenül szükséges a számla kiállításához.

Nem kaptál számlát?

Amennyiben annak ellenére, hogy bejelölted, hogy igényt tartasz számlára, de nem kaptál e-mailt a dokumentummal, akkor küldj üzenetet az ​info@esky.hu e-mail-címre.

 

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Segítsen bővíteni a választható témák listáját
Törlés
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később