Menü

Keressen járatokat a Bristol Airport repülőtérre érkezve

Mutassa meg a szűrőket

Bristol

 • Általános információ

  Időzóna: UTC+1 (nyár), UTC+0 (tél)

 • Színes ég

  Minden nyáron megrendezik a négynapos Bristol International Balloon Fiestát. Ilyenkor színes léggömbök százait lehet az égen látni.

 • Utcai művészet

  Az egyik leghíresebb utcai művész, az ismeretlen személyazonosságú Banksy Bristolból származik. Járjon nyitott szemmel, így találkozhat az alkotásaival, mint például a The Mild Mild West vagy a Well Hung Lover.

 • Kalózmesék

  Ha ön a tengeri kalandok rajongója, nézzen be a legrégibb bristoli kocsmába, a Llandoger Trowba. A legenda szerint Edward Teach, ismertebb nevén Feketeszakáll többször járt a helyen.

Látnivalók Bristolban

Szereti a tengeri meséket, különösen a kalózokról szólókat? Megtapasztalná egy tipikus angol pub hangulatát? Vagy a városnézést kedveli inkább? Bristolba kell mennie – ennek a kikötővárosnak rengeteg arca van!

Régen Bristol volt Anglia legfontosabb kikötője, ahonnan nemcsak az angol zászló alatti hajók futottak ki, hanem… kalózhajók is. Nemrég épült a Bristol Harbor, az Avon folyó régi dokkjainál. Remek hely ez a kikapcsolódni vágyóknak, számtalan pubbal a horgonyzó, légkondicionált bárkákon. Az egyik éjszakai sétája során el kell ide látogatnia, és be kell térnie az egyik kocsmába – ahol a sört ingyen kapjuk!

A városközponton keresztülfutó King Street szintén érdekes hely, ahol a város legrégebbi tradicionális angol pubjai üzemelnek. Lenyűgözőek a 12. századi Bristol katedrális tornyai, amelyek uralják a városképet (és ingyen látogathatók), csakúgy, mint a Wills Memorial Building, amelyet ma az egyetem használ. A toronyban és az előtte található diáktömeg ellenére azt javasoljuk, menjen fel, és élvezze a város gyönyörű panorámáját. Ugyancsak remek kilátás várja azokat, akik ellátogatnak Bristol legfőbb látnivalójához – a hatalmas Clifton függőhídhoz.

A folyónál láthatja a világ legnagyobb utasszállító gőzösét, az SS Great Britaint, amely a 19. század első felében készült, és eljutott New Yorkba. Manapság múzeum működik a tökéletesen helyreállított belsejében. A művészet és a természet rajongói biztos értékelni fogják a Bristol Museum & Art Gallery ingyenes kiállításait, míg a tudomány kedvelői az At-Bristol Museum meglátogatásában lelik majd örömüket. Ha odavan a gregorián korszakért, nézze meg a Gregorian House Museumot, amelynek szobáit korhű szellemben rekonstruáltak.

Ha az idegenvezetővel, térképpel a kezében (vagy az okostelefonján) történő városnézés helyett inkább a hely szellemének adná át magát, a helyiek megfigyelésével, menjen az egyik parkba. Melegebb napokon – és Bristolban ezek vannak többségben – itt zajlik a teljes közösségi élet. A bristoliak a város parkjaiban töltik az estéiket és hétvégéiket, élvezve a magukkal vitt gyorsételeket, néha sört iszogatva a fűben, a padokon és a falakon.

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Bristol Airport induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Bristol Airport induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Bristol Airport induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Bristol Airport?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Bristol Airport induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Bristol Airport közlekedő népszerű légitársaságok

Információs tábla: Bristol

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Bristolban

Találjon hotelt Bristolban