Menü

Keressen repülőjáratok Tokyoba

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Tokyoba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Tokyoba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Tokyoba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Tokyoba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Tokyoba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Tokyoban

Tokyoba közlekedő népszerű légitársaságok

A tokiói járatok két repülőtérre érkeznek, a Haneda és a Narita repülőtérre. Előbbi 14 km-re található a Tokió pályaudvartól, míg utóbbi 60 km-re van Tokió központjától. Olcsó tokiói repülőjegyet mindkét reptérre foglalhatunk, bár a japán kormány inkább a Naritára irányítaná az olcsóbb, fapados légitársaságok gépeit, míg a Hanedát a felsőbb kategóriás járatok célállomásaként hagyná meg. A két repülőtérrel a tokiói repülőtérrendszer a harmadik legnagyobb forgalmat bonyolítja le a világon London és New York után. A Hanedáról és a Nraitáról is a legmodernebb közlekedési eszközökkel utazhatunk tovább Tokióba vagy Japán távolabbi területeire. Tokió Japán fővárosa, a legnagyobb japán sziget, Honsú középső részén található.

Információs tábla: Tokyo

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Tokyoban

Találjon hotelt Tokyoban