Menü

Keressen járatokat Budapestről Athénba

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Budapestről Athénba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestről Athénba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestről Athénba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Budapestről Athénba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Budapestről Athénba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek

Budapest Athén

Népszerű légitársaságok a(z) Budapest - Athén útvonalon

Olcsó Budapest Athén repülőjáratokat a hét négy napján indítanak a főbb diszkont (fapados) légitársaságok. Ha meg akarja ismerni a görög főváros ókori nevezetességeit, illetve modern csodáit, kezdje olcsó athéni repülőjegye megvételével. A Budapest és Athén között közlekedő közvetlen járat két óra alatt ér Görögország legnagyobb forgalmát lebonyolító légikikötőjébe, a 2001-ben átadott Elefthériosz Venizélosz repülőtérre. Olcsó Budapest-Athén repülőjáratok hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap indulnak Budapestről, a délelőtti és délutáni órákban egyaránt. Ha elküldené magát melegebb éghajlatra, kevés pénzből megúszhatja egy Athénba szóló repülőjeggyel.

Információs tábla:

Budapest Athén

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Athénban

Találjon hotelt Athénban