Menü

Mi is az a „Repülés + Hotel” csomag?

Mi is az a „Repülés + Hotel” csomag?

Bárki, aki tervezett már hosszabb tartózkodást külföldön, ahová légi úton szeretett volna eljutni, jól ismeri annak nehézségét, amikor az ember igyekszik összepárosítani a repülés időpontját a megfelelő szállás kiválasztásával. Mindezek mellett megtalálni azt a szállást, amely a megfelelő helyen található, emellett illeszkedik az utazó elvárásaihoz, igencsak nehéz vállalkozás.

A „Repülés + Hotel” csomagok jelentik a megoldást mindezekre a nehézségekre. Egy szolgáltatás, amely magában foglalja a járatokat, valamint a szállásokat és mindezekért lehetőségünk van egyetlen tranzakció során fizetni. Amennyiben a csomag által biztosított foglalási lehetőséget használjuk, nincs szükség arra, hogy külön-külön keressünk szállást és járatokat, hiszen ezt a feladatot elvégzi helyettünk a keresőmotor. Megtalálja a kiválasztott dátumra vonatkozó minden lehetőséget és megmutatja a teljes árat, melyet az utazásért és a szállásért fizethetünk. Az egészben azonban a legjobb, hogy a járat, valamint a szállás egyidejű foglalásával akár 30%-ot megtakaríthatunk az árból.

Miként működik a „Repülés + Hotel” csomag?

A célállomásra vonatkozó tartózkodás kapcsán lehetősége van a keresőmotort igénybe venni, amely kombinálja a legoptimálisabb járatokat és a rendelkezésre álló szálláslehetőségeket a megadott időintervallumon belül. A keresőmotor használata egyszerű és intuitív. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az indulás helyét, a célállomást, az utazás tervezett időpontját és az utasok számát, melyet követően a rendszer felkínálja a legjobb lehetőségeket, a járatokat és szálláslehetőségeket kombinálva.

Keresés közben lehetősége van megadni azokat a beállításokat, melyeknek köszönhetően az eredmények a leginkább passzolnak majd az Ön elvárásaihoz. Önnek csak be kell állítania a szűrőket az alábbi lehetőségek figyelembevételével:

  • szállás minősítése (1-5 csillag),

  • vendégek értékelése (1-5 csillag),

  • épület típusa (hotel, apartman, vendégház, stb.),

  • közelben található létesítmények (városközpont, műemlékek, látnivalók, tömegközlekedési megállóhelyek),

  • árban foglalt étkezések száma,

  • ár,

  • igényelt szolgáltatások (internet hozzáférés, légkondicionálás, parkolás, stb.).

Továbbá a felhasználónak lehetősége van a szálláskereső térkép használatára az adott városban. Minden létesítmény színes fotógalériával rendelkezik, melynek köszönhetően Önnek lehetősége van részletesen megismerni a tartózkodásának idejére vonatkozó helyszíneket.

A „Repülés + Hotel” csomagok előnyei

Kétféle módon is megtervezheti utazását. Természetesen megteheti a tradicionális módon: talál egy járatot vagy szállást és megpróbálja őket egymáshoz igazítani. Emellett megpróbálhatja szinkronizálni a dátumokat, helyszíneket, az utazást egyik helyről a másikra. Mindazonáltal dönthet másképpen is – használja keresőmotorunkat, amely megtalálja az Ön számára ideális ajánlatokat 1.1 millió szolgáltató közül és lehetőséget kínál Önnek, hogy akár 30%-ot megtakarítson a szálláson, repülőjegyeken, mindössze pár másodperc leforgása alatt. A „Repülés + Hotel” csomagok segítségével egyetlen kattintással elintézheti a foglalást és a fizetést a teljes utazásra vonatkozóan – gyorsan, egyszerűen, rejtett költségek nélkül. Találja meg a legjobb utazási lehetőséget a „Repülés + Hotel” szolgáltatásnak köszönhetően.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!